Koor zkt mannen

Ben je een klinkende tenor of een warme bas? Wil je je zangtalent ook buiten de douche laten horen? Heb je altijd al in een koor willen zingen? Dan ben jij de man die we zoeken! KOOR LAIDOS zoekt enthousiaste mannen om de groep te vervoegen. Enige muzikale voorkennis en/of koorervaring is wenselijk. We repeteren elke zaterdag van 17 tot 19u in Waregem. Tijdens de repetities is er kinderopvang voorzien. Stuur vandaag nog een bericht en zing binnenkort met ons mee!

Ben je een klinkende tenor of een warme bas? Wil je je zangtalent ook buiten de douche laten horen? Heb je altijd al in een koor willen zingen? Dan ben jij de man die we zoeken!KOOR LAIDOS zoekt enthousiaste mannen om de groep te vervoegen. Enige muzikale voorkennis en/of koorervaring is wenselijk. We repeteren elke zaterdag van 17 tot 19u in Waregem. Tijdens de repetities is er kinderopvang voorzien.Stuur vandaag nog een mailtje naar info@laidos.be en zing binnenkort met ons mee!

Slået op af Hae Kwon De Loof i Tirsdag den 12. juni 2018

Napoleon Ongehoord

Halfweg september: de laatste rechte lijn naar de première van Napoleon Ongehoord. Op de generale repetitie vielen alle puzzelstukken in elkaar: de verhalen van Johan en de passende muziek van Spumanti, Laidos en solisten Charlotte en Charles werden één. Met de laatste tips van dirigent Ann en regisseur Griet zijn we er helemaal klaar voor. De première was dan ook een groot succes. Voor een uitverkochte Handelsbeurs speelden en zongen we de pannen van het dak. Het publiek was laaiend enthousiast.

Wil je ook genieten van deze multimediale theatervoorstelling? Reserveer dan nu al je tickets voor de voorstelling in Deinze (19/01/20) of één van de andere culturele centra.

Start van het nieuwe werkjaar

En we zijn weer vertrokken! Eind augustus hernamen we vol enthousiasme de repetities voor de theatertournee Napoleon Ongehoord.

Northern Nights 8 juni 2019

Laidos liet zich inspireren door enkele hedendaagse Scandinavische componisten en koos het thema “Northern Nights” voor haar lenteconcert. Bekoorlijke, melancholische en hartverwarmende muziek over het Hoge Noorden, over de sterrennacht en over slapengaan. Het werd een bijzonder sfeervol concert in een uitverkochte Sint-Bavokerk. Samen met interim-dirigent Maxim Colpaert liet Laidos het publiek wegdromen bij de wiegeliedjes, de odes aan de nacht en een overtuigende zoektocht naar morgenochtend.

Met dank aan Geert Lisabeth voor de foto’s.
Alle beeldmateriaal is eigendom van Laidos vzw en mag niet zonder schriftelijke toestemming gekopieerd of gepubliceerd worden.

Concert en Laidosuitstap 28 april 2019

Laidos werd door het Kortrijkse kamerorkest Musamis uitgenodigd om Bohemian Rhapsody mee te zingen op hun concert Musamis at the Movies. Na een wervelend aperitiefconcert vol filmische melodieën trokken we de stad in voor een leuke namiddag. Samen met een gids wandelden we langs het vernieuwde stadscentrum, oude en moderne architectuur, de verlaagde Leieboorden en de nieuwe bruggen over de Leie.

Alle beeldmateriaal is eigendom van Laidos vzw en mag niet zonder schriftelijke toestemming gekopieerd of gepubliceerd worden.

Laidos leden en bestuur

Alle beeldmateriaal is eigendom van Laidos vzw en mag niet zonder schriftelijke toestemming gekopieerd of gepubliceerd worden.