Koor zkt mannen

Ben je een klinkende tenor of een warme bas? Wil je je zangtalent ook buiten de douche laten horen? Heb je altijd al in een koor willen zingen? Dan ben jij de man die we zoeken! KOOR LAIDOS zoekt enthousiaste mannen om de groep te vervoegen. Enige muzikale voorkennis en/of koorervaring is wenselijk. We repeteren elke zaterdag van 17 tot 19u in Waregem. Tijdens de repetities is er kinderopvang voorzien. Stuur vandaag nog een bericht en zing binnenkort met ons mee!

Ben je een klinkende tenor of een warme bas? Wil je je zangtalent ook buiten de douche laten horen? Heb je altijd al in een koor willen zingen? Dan ben jij de man die we zoeken!KOOR LAIDOS zoekt enthousiaste mannen om de groep te vervoegen. Enige muzikale voorkennis en/of koorervaring is wenselijk. We repeteren elke zaterdag van 17 tot 19u in Waregem. Tijdens de repetities is er kinderopvang voorzien.Stuur vandaag nog een mailtje naar info@laidos.be en zing binnenkort met ons mee!

Slået op af Hae Kwon De Loof i Tirsdag den 12. juni 2018

Laidos leden en bestuur

Alle beeldmateriaal is eigendom van Laidos vzw en mag niet zonder schriftelijke toestemming gekopieerd of gepubliceerd worden.

Foto’s uit de oude doos

Alle beeldmateriaal is eigendom van Laidos vzw en mag niet zonder schriftelijke toestemming gekopieerd of gepubliceerd worden.